Programmering - SmartIntego

Inden du kaster dig ud i SmartIntego installation og konfiguration, bør du have deltaget på vores Online SmartIntego kursus, du kan tilmelde dig her: Smartintego Online

Herunder finder du diverse manualer og vigtige information vedr. SmartIntego systemer.

Programmering af SmartIntego

Vigtig info om signalstyrkeforhold (Wavenet):

Kvaliteten af ​​Wavenettet er yderst vigtig for SmartIntego funktionalitet da Wavenettet er rygraden i et SmartIntego trådløst online system.

Gatewaynoden er ofte placeret på en sådan måde, at den når så mange låseanordninger som muligt uden forhindringer, og personer, der åbner dørene, står normalt lige foran dørene og dermed dækker lås eller håndtag med deres krop. Dette forringer signalkvaliteten væsentligt. for at håndtere disse forhold anbefales en grænseværdi på mindst -75 dBm, dvs. -60 dBm er godt, og -90 dBm er dårligt.

Der findes yderligere manualer og software under SmartIntego i vores download sektion.